24-07-2015، 1:38
(24-07-2015، 1:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 1:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی کردم! شاید چون دوست دارن...
(24-07-2015، 1:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: میگم میخوای اون تیلور مامسنُ بزارم ._. ؟بذار! هرچند نمی دونم درباره چی حرف میزنی...
من ؟ من مگه دلقکم ؟ >_<
چیزای مسخره شبکه پویا ؟
زمین ُ زمان بهم فش میدن ._.
اره! منو یاد دخترای خل و چل می اندازی یه کم!
اره. نه باووو بذار. هیچی نمیشه. منو نگا...درباره ی چرت ترین چیز ها تاپیک گذاشتم چیزی نشده...
چرا همه به من میگن دیوونه ؟ :||||
تیلور مامسن همونی هست که رو آواتار پریاس !
کو کو ؟
اهان. همون چشم ابرو مشکی خوشگله...
باووو اون تاپیک های شومپت و یا خاطرات مسخره ی من رو میگم.
(24-07-2015، 1:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 1:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 1:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز تولد سلنا گومز ِ نه ؟ :||
یک عکس بالای 36.7 سال ازش دیدم کلا از سلنا ناامید شدم!
منم یه سری فیلما ازش دیدم کلن ناامید شدم
منظور من فرا تر از ایناست. خیلی بد تر!
قطعا منم 2 ، 3 تا فیلم از جانی دپ ببینم ازش نا امید میشم ..
100 تا نامزد داره .. 100تا خاطر خواه 100 بار هم تاحالا مزدوج شده ! :|