24-07-2015، 2:37
(24-07-2015، 2:35)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد تو چیکار میکنی ؟ :||
(24-07-2015، 2:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 2:30)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 2:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 2:24)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره !
ما شبایی که صدای دعوای سگ و گربه ها میاد معمولا نمیخوابیم .
اخه همه همش میخندیم خواب از سرمون میپره ^_^
بندر عباس .. جایی فوق العاده مزخرف !
دقیقا همون روزی هم که رعد و برق زده بود ُ صدای سگ و گربه میومد مامان بابای من خواب بودن :|||||||||||||
قبول داری این مامان باباها زیادی میخوابن ؟
انقدر بدم میاد از خواب :|
تازه بدترش اینه که خودشون میخوان بخوابن حتما میان بقیه رو هم بخوابونن ! ساعت یازده شب میان میگن برو بخواب .. یعنی دلم میخواد خفشون کنم >_<
اره ._.
خفشون کنی ؟ :||
همین امروز ساعت 11 بود مامانم به من گفت شب بخیر کوچولو :| ( بعنی برو گمشو بکپ دیگه ! ) :||||
آره اَه اَه خیلی بی انصافیه >_<
بابای من خوابالوئه به تمام معناست ! البته خب طفلی صبح ها زود بلند میشه میره سرکار واسه همین شبا زود مخوابه . ولی من چه گناهی کردم باید ساعت یازده که برای من ساعت فوق العاده زودیه بخوابم ؟
آره باور کن این شب بخیر عزیزم هایی که مامان باباها میکنن از صدتا گمشو بکپ بدتره !
الان من جلو مامان بابامم .. بابام یه لم میده زود در لب تاب ُ میبندم و خودم و میزنم به خواب :|