(24-07-2015، 2:36)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 2:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 2:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 2:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: یه مارک خوبشو امتحان کن !مطمین باش از تو بهتر می دونم مارک خوب چیه! اصن من می تونم برات تو 5 دقیقه با یک تماس جور کنم. ولی این کار رو می کنم؟ قطعا نه!
بابا شنگول منگول حپه ی انگور ^_^
راس میگیا ولی .. اگه مست کنی یه موجود عجیب پر انرژی خواهی شد ؛ زیادی شنگول شدنم ضرر داره آره :|
من همین جوریش نرمال نیستم!
(24-07-2015، 2:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید صابر میتونه پیام های کاربران رو که به این واون میدن بخونه
زحمت کشیدی! چند روز فکر کردی؟
فرید :|
من فک کنم دارم میمیرم به زودی ._.
تمام نشانه های مرگ رو دارم حس میکنم ..
خیلی بد میگذره این روزا :|
اه حالمو بهم زدی
بدم میاد از حس منفی
تو اختاپوس شدیاا
وا !!! :|
خب چی بگم والا
البته اختاپوس دوست داشتنیه
(24-07-2015، 2:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ من شب کنکور برای خودم دکتر بودم
(24-07-2015، 2:35)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از یک هفته قبل کنکور خواب من خراب شده. وگرنه دقیقا می دونم.
(24-07-2015، 2:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: ره ._.می دونید چیه؟ انگار منم پیر شدم! در اصل از اول پیر بودم! اخه باید حتما 8 ساعت رو بخوابم که میزون بشم.
خفشون کنی ؟ :||
همین امروز ساعت 11 بود مامانم به من گفت شب بخیر کوچولو :| ( بعنی برو گمشو بکپ دیگه ! ) :||||
کاش میتونستم حداقل تو مدرسه ها نه شب بخوابم
نمیدونی زود بخوابی چه قدر فایده داری و بر عکسش چه قدر ضرر داره
همه زنگ میزدن صبح چیکار کنیم ارامش داشته باشیم و...