24-07-2015، 14:29
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-07-2015، 14:45، توسط ایرانی اسلامی.)
(24-07-2015، 12:40)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 1:22)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه باهر کلیک یه ویلا به نامش میشد اشکالی نداشت میگفتیم شغلشه
سعید رجب زاده
این ایرانی اسلامی رو ولش کن
جیره خوار دولته...
با هر کلیک یه ویلا به نامش میشه...
ایرانی اسلامیه غیر ایرانی عرب دوست!
دفعه آخرت باشه نمیفهمی!
به زور بردنشون جبهه نداریم!
اصلأ ترجمه نداره
غیر آریایی!
به زور بردنشون جبهه معنیش محفوظه پیش سعید رجب زاده!
از ناپرسیدنی ها نپرس بحث عوض کنه بی موقع پرسش کنه جاهل که سوالات هیچ ربطی به حقیقت نداره
سعید جان تو خودتو ناراحت نکن
این نمیفهمه معنی جملتو
به زور رفتن جبهه یعنی با میل خودشون رفتن
آفرین!
جملت خیلی با معنیه!
باز از این موضوع ها بزن
من پشت سرتم
مثل بقیه معلوم الحال ها و معلوم المنطق ها من بهت سپاس میدم و نمیذارم حقیقت توسط این جیره خوارانه مزدور که حرفای زیباتو نمیفهمن پنهان شه!
مشکل اینه که بعضیا کورکورانه و جاهلانه از هر خبط و خطای نظام تبعیت میکنن
هر کثافت کاری که انجام بشه میگن حکم فلانیه و انجامش واجبه
کاری کثیفتر از بازی با احساسات یک مادر 30سال منتظر نداریم
هرچند داشته باشیم باز هم آقایون از انجامش ابایی ندارن چون عبایی دارن که لباس پیغمبرشونه
بعضیام که هروقت به مشکل برمیخورند خودشونو میزنن به طنازی و لودگی
راستی نظر آقای هیچکاک هم بسیار جالبه و توش خیلی حرفا برای گوشهای ناشنوای بعضیا داره
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
خوبه که دیگه برای ویلا گرفتن ما سند نداری ... والا جیره خوار بودیم ...
کورکورانه تبعیت می کنیم ؟ خبط و خطای نظام ؟ من حاضرم قسم بخورم که این انقلاب اصلیتش بر حقه ... حاضرم برای این ادعا توی تاپیک جدا بحث کنم با همه مخالفین جمهوری اسلامی ... اقا ! ما دنبال حقیقتیم ... شما یک نظام ایده ال که به حق نزدیک باشه همونو با سند بحث کنیم ...
جمله بزرگ شده رو مصداق سازی کن تا شفاف سازی بشه ...
جمله قرمز رنگ ثابت می کنه که شما مشکلت چیه؟ شما با اصل این نظام و اصل شخصیت مخالفی ... ظاهر جمله اینه ...
به قول مولایم حسین(ع) اگر دین ندارید حداقل ازاده باشید ... ثابت کنید اگر شخصیت های اصلی این مملکت دچار رفتار غیر اخلاقی یا ... هستند ...
منتها باید منبع هاتون رو معرفی کنید ... ضمنا هنوز منتظر منبع این متنم .... خصوصی برام بفرستید چون میدونم موضوع چیه ...

(23-07-2015، 22:59)Mr.world8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا میگه اینها به خاطر جو آنوقت که همه مسلمان متعصب بودند به خاطر فتوای جهاد واجب به سوی جبه ها رفتند.
البته افرادی هم به خاطر وطن پرستی خودشون رفتن
جو ان وقت؟ چه جوی؟ تعصب رو چی معنی میکنی؟
بهتره روی این موضوع فکر کنی ...
بعضی ها متعصب بودند ... بعضی بخاطر فتوای جهاد و برخی برای حس وطن پرستی ... دومین انگیزه برای چی به فتوای جهاد تن دادند؟
یه سوال به نظرت این نیات می تونسته موجبات شهادت و سعادت انسان باشه؟ یا برخی از کرامات شهدا؟