(24-07-2015، 21:22)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میری جی تی ای اول رمز ساحل رو میزنی ن؟(همونی ک همه لباس ساحلی میپوشن اسمش دقیق یادم نی):|
(24-07-2015، 21:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کال اف ک اره ولی
(24-07-2015، 21:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:12)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرید پا رو معیار قرار میدی؟:|
نقل قول::ag54:رفتم شبکه رو عوض کردم رو فارسی وان بعد دوبارع گذاشتم سرجاش الان مامانم بم زل زده._.
نقل قول: اره عربیه :|برو باوووو.
اقا ب همسر ایندم توهین نکنید![]()
بسیار زیباست حرفم نباشه
منو نگا. 100 تا زن دارم یکی از یکی خوشگل تر و پا قشنگ تر!
+
ایمان واقعا خیلی اراده داری..
من معتاد ی بازی بشم تموم شده..
حتی بخاطرش عصبیم میشم !
تمومش نکنم رو مخمه .. نمیتونم غذا بخورم!
واقعا نمیشه کال اف و تو ی روز تموم کرد:/
اویل هم ک اصن عجیب رو مخه من ی مدت خریدم بازی کنم چیزی نفهمیدم ازش گذاشتم کنار:|
جی تی ای بیشتر زمان میبره !
دقیق یادمه ی مرحله از gta5 بود ک من گیر کرده بودم نمیتونستم رو درسم تمرکز کنم!
اصن روانیم ((=
هرگز با جی تی ای حال نکردم نمیدونم چرا:/
الکی ار پیجی برمیداشتم میزدم تو سر ملت:|
ی هیسویام هم میزدم ک نمیرم:|
(24-07-2015، 21:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعضی اوقات یادم میره کیه اصن:/
(24-07-2015، 21:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقا من شرمسار شدم..
نقل قول: فرید پا رو معیار قرار میدی؟:|نه!!!! پا + لبخند + لب
صورت منو شطرنجی کنید
ما چ چیزایی رو معیار قرار میدیدم!
فرید چ چیزایی رو !
(24-07-2015، 21:23)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تیامه اسمش ..
(24-07-2015، 21:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2015، 21:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید پا رو معیار قرار میدی؟:|
+
ایمان واقعا خیلی اراده داری..
من معتاد ی بازی بشم تموم شده..
حتی بخاطرش عصبیم میشم !
تمومش نکنم رو مخمه .. نمیتونم غذا بخورم!
واقعا نمیشه کال اف و تو ی روز تموم کرد:/
اویل هم ک اصن عجیب رو مخه من ی مدت خریدم بازی کنم چیزی نفهمیدم ازش گذاشتم کنار:|
داداشم در 7 و 8 سالگی بیشتر از 10 بار MW3 رو تموم کرده! الان منو هم میزنه.
این اهورا هم ی پسرخاله دارع اهنگ مهمونی خودمونه رو از بهر
بعد چرا پسر خاله های من هنو درگیر اینن ک شیشه شیرشون کجاست؟:|
کودنن ینی:/؟
در حال یاد دادن البوم بزرگم !![]()
ن ببین نقش خودتم خیلی مهمه
حوصله بچه ندارم-_-