25-07-2015، 1:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2015، 1:43، توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ.)
(25-07-2015، 1:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مچکر
(25-07-2015، 1:37)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چندش بازی-___-
One More Night این رو احتمالا شنیدی
Daylight که خیلی خوبه (موزیک ویدیوش هم به نظرم خوبه)
Moves Like Jagger (با این به نظر من جهانی شدن)
Misery (موزیک ویدیوش خنده داره ولی 18+ هست)
Give a Little More (من که به نظرم یکی از بهتریناشونه)
بقیش رو یادم نی دیگه واقعا

اون بالایی ام به کارت با اون سوسک بدبخت گفتم چندش بوووود
(25-07-2015، 1:41)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ذوق مرگ شدم^___^
(25-07-2015، 1:40)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه .
(25-07-2015، 1:37)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوموخوام(تو دلم مونده بود اینو بگم)
(25-07-2015، 1:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخدا سرعتم پایین بود نتونستم جوابتو بدم .
(25-07-2015، 1:31)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره ازت ناراحتم بی معرفتی>___<
چی شده ؟![]()
هرکاری بگی انجام میدم که از دلت در بیاد .
اقا اقا(با لحن ارسطو)از اون شکلک استفاده کمتر کن![]()
جدا ولی؟؟^___^
باشه .
آره .