25-07-2015، 23:08
(25-07-2015، 23:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 23:04)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با اون پسره آرین دوست نشو .. >_< !
(25-07-2015، 23:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 23:01)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو جواب من ُ ندادی ._. !
(25-07-2015، 22:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فهمیدم .. روز عروسی تو ُ سپهر .. :7
نه خیلی مسخره بود :|
به نظرت قسمت اول ُ ویرایش کنیم ؟ :|||
خیلی ضایعش بچه دار میشه ._. !
التماست میکنم بس کن..پ.خ هس ب خدا.. ._.
(25-07-2015، 23:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 22:57)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوباره اون جمله ی تکراریه عصاب خورد کن :|
باز از کنار بابام رد شدم گفت :
مسواک ، بوس ، لالا !!!
من بدبخت هرشب از ساعت 9 شب به نت دسترسی دارم .. ینی فقط 4 ساعت !! مث بعضیا که 24 ساعته نت ندارم ._.
اخه انصافه ؟ :|
نه جونه من انصافه ؟
فرید انصافه ؟
غزل انصافه ؟
فاطمه انصافه ؟
بقیه انصافه ؟
بچه ها لالا!
خوب فرید خوابت میاد برو دیگه ! :|
:7 ..
خوب بعله جان چی میگی عزیزم..؟!:|||
(25-07-2015، 23:05)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول:شوخیشم بده! منظورم بچه های فلشخور نبود که اصن یکی از یکی موچولو تر یا شومپت تر که تازه کم هم پیش میاد طرف پایه قرار مرار باشه!!!بروبچ ... کی دوس دخدر فرید میشه :>
نقل قول: خوب فرید خوابت میاد برو دیگه ! :|اره حاجیه خانوم!
:7 ..
باید برم. فردا صبح زود کار دارم جایی
بدرود
سپاساشو .. :|
چرا..؟!:|