26-07-2015، 1:19
(26-07-2015، 1:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اب پاش صندلی جلویی من خراب بود همش ریخت :|
(26-07-2015، 1:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در این حد؟؟؟
(26-07-2015، 1:10)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سینما س بعدی بچه بازی ((=
(26-07-2015، 1:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوبه
(26-07-2015، 1:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخ
باید بری ارم
ترن u سوار شی پس
اوه. اون لعنتی رو زیاد دیدم. من رو چند بار گول زدن که سوار بشم اون و یا بدتر از اون رو. من نمی تونم! اصلا!
(26-07-2015، 1:06)چمان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مث دوست من بیچاره یه بار رفتیم سینما سه بعدی صندلی ها تکون میخورد صلوات میفرستاد![]()
![]()
ها؟![]()
نه دیگه امل نیستم! فقط چشمام رو می بندم و فوش میدم!!!
عاشقش میشی بعد یه بار سوار شدن
اقا حال میده سنگین باشی و رو دایره پایین باشی
تو میشی کسی که با مخ داره زمین میاد
کرمم فعلا:vil:
فقط یادمه اولین باری ک رفتم وختی برگشتم لباسام کاملا خیس بود!
سینما 3 بعدی خوبه اون تیکه هاش که اب میریزه یهو باحاله
ی صحنه موشا میان اون سیمه زیر پات وول میخوره..

+
پینت بالو ورزشگاه انقلاب میرفتیم جوون بودیم :>
زیاد خوشم نمیاد رفیقام وحشی بازی میکردن!