26-07-2015، 13:27
(26-07-2015، 13:25)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 13:23)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 13:21)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 13:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2015، 13:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشبختم ._.
محروم کردنتو میسپارم دست رز._.
خودم اخطار میدم؟:/
رز میشه ب ی کاربر محروم.شده اخطار.بدم؟(.. )
ن نمیشه اخطار داد :|
(26-07-2015، 13:18)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو بنده خدا ما بازیای پی سیو میگیم ..
ن.. :|||کامپیوتری نی.. :v
شما بیکارید.. :|
همه دوس دارن من بن شم چرا.. ._.
اتفاقا گیمرا بیکار نیستن .. کلی فایده داره گیمر بودن ک اگه خواستی مقاله شو بهت میدم :/
ن ممنونم شما برو ادبیات حرف زدنتو درس کن.. :v
ن من راضیم از ادبیاتم ..

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)