26-07-2015، 13:51
(25-07-2015، 23:23)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حضور یکی دوتا شخصیت شیعه (که حکومت ایران هم شیعه بوده) ملاک نمیشه
تو تیپ بدر رو مثال زدی منم گفتم اسیر بودن...
تیپ دیگه ای مد نظرته(غیر از کرد ها) که اسیر نشده بودن قبلا رو مطرح کن تا جواب بدم
چرا می پیچونی اقا پسر!؟ اسیر بودن یعنی چی خب ؟ حضورشون در جبهه ایران در عملیات بدر غیر قابل انکاره ... یکی دو تا ؟برات متاسفم . لطف کن یک سری به مستند بدر بزن و نگاهش کن تا دچار توهم نشی
درضمن حرفاتو لا ب لای جوابام ننویس چون ممکنه ازشون رد بشم خداااایی نکرده بی جواب بمونه سوالات گهر بار شما
اصول نقل و قول رو رعایت کن برادر.... درشت می نویسم از این به بعد
اینجا توضیح المسائل نیست که درمورد ثواب وارد شدن به مستراح با پای راست بپرسی...
سوال باید در رابطه با موضوع تاپیک باشه نه پرت و پلا
من قرار نیست اطلاعات ناقص جنابعالی درباره جنگ رو تکمیل کنم
سوالات در راستای موضوع تاپیک باشه لدفن ... چرند نباف برادر ... تاپیک رو زدی پس مسئول رفع ابهامات مغرضانشم تویی. باید پاسخگو باشی
ارزش جمبندیتونم مثل سوالای بامسماتونه ... نهایتا ارزش گذاریش معلوم میشه
بعدم از این تاپیک ها زیاد خواهی دید داداش گل.. منتظرم اقا پسر
![]()
باید همه بدونن چکلاه بزرگی داره سرشون میره و شما هم با چهارتا سوال و سه خط سفسطه نمیتونی جلوشو بگیری =)))
... سفسطه گر مشخصه کیه که به جای پاسخگویی به سوالات از اول تا حالا علی رغم تاکید به ارائه مهملبافی مشغوله و حتی دریغ از یک جواب درست و دقیق... در اینده معلوم میشه که چه کسی حقه و کلاه سر چه کسی رفته ... مطمئن باش تا جایی که باشم جلوی انحرافات رو میگیرم به یاری خدا.
اولا اسم خلبان به همراه سند؟؟؟؟؟؟؟؟ ^____^ شهید خلعتبری ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.shomalnews.com/?view&sid=44504
دوما اقدام انسانی ی خلبان چ ربطی کل جنگ داره... حالت خوبه ؟ میفهمی چی میگی؟ تو سراسر جنگ ما از این اقدامات داشتیم .
اره جنگ جمهوری اسلامی با بعث بوده نه ایران با عراق .-.
البته همچنان داری میپیچونی پس چرا تا بحال از عراق اسم میبردن یهو تو این چند ساله شده رژیم بعث و صدام؟؟؟ هنوز هم میگن جنگ ایران و عراق... اما شنونده باید عاقل باشه ... ما با حزب بعث جنگ داشتیم نه عراق...
شما به سوالات من جواب بدید لدفن... پسر خوب! این شمایی که به عنوان استارتر باید به سوالاتم جواب بدی... نه بنده... منتظر جواب این سوالم :cool:

بازی آنلاین
آپلود عکس

برات متاسفم . لطف کن یک سری به مستند بدر بزن و نگاهش کن تا دچار توهم نشی
.. منتظرم اقا پسر
... پسر خوب! این شمایی که به عنوان استارتر باید به سوالاتم جواب بدی... نه بنده... منتظر جواب این سوالم :cool:
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)