26-07-2015، 15:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2015، 15:31، توسط saeedrajabzade.)
نقل قول: شهید خلعتبری ...http://www.shomalnews.com/?view&sid=44504دلیلت اقدان یم خلبان ایرانی برای نکشتن مردم غیر نظامی بود ؟؟؟؟؟؟
حالت خوبه ؟ میفهمی چی میگی؟ تو سراسر جنگ ما از این اقدامات داشتیم .
یعنی منطقتو شکر =)))))
میگه چون خلبان ایرانی حاظر نشده غیر نظامی های عراقی رو بکشه پس ما با عراق تو جنگ نبودیم .-.
واقعا از جنگ چی میفهمی؟؟؟ دو کشور درحال جنگ بودن!!! خلاص
نمیدونم درک این چرا برات سخته
مث اینکه تو حالت خوش نیست برادر! این یه اقدام انسانیه ربطی به موضوع نداره
نقل قول: چرا می پیچونی اقا پسر!؟ اسیر بودن یعنی چی خب ؟ حضورشون در جبهه ایران در عملیات بدر غیر قابل انکاره ... یکی دو تا ؟![]()
برات متاسفم . لطف کن یک سری به مستند بدر بزن و نگاهش کن تا دچار توهم نشی
توهم رو امثال شما دارید که فکر میکنید مردمعراق کشته مرده ایرانن...
من برات متاسفم که ی مشت دروغ کردی تو ذهنت دلایلتم تا نقل بالا مشخصه چقد محکمه =))))
نقل قول: چرند نباف برادر ... تاپیک رو زدی پس مسئول رفع ابهامات مغرضانشم تویی. باید پاسخگو باشیببین رفیق تا الانم بهت لطف کردمو کلی واسه تو وتاپیکم ارزش قائل شدم که دارم به سوالای بی سر و ته و صد من ی غازت
شما به سوالات من جواب بدید لدفن... پسر خوب! این شمایی که به عنوان استارتر باید به سوالاتم جواب بدی... نه بنده... منتظر جواب این سوالم
![]()
که اکثرشون هیچ ربطی به تاپیک نداره جواب دادم =)))
پس اگه دلم نخواد میتونم به راحتی هرچه تمام تر دایورتت کنم بری تو دنبال بازیت تو سایت افسران و وبلاگ انصار الخامنه ای...

ولی میخوام به کسایی حوصلشو دارن و میخونن بفهمونم چیزی بارت نیست و فقط از این شاخه به اون شاخه میپری و دنبال راهی هستی که به خیال خودت منو خاک کنی =))))
نقل قول: هنوز هم میگن جنگ ایران و عراق... اما شنونده باید عاقل باشه ... ما با حزب بعث جنگ داشتیم نه عراق...الان تو اخبار میگن رژیم بعث نمیگن عراق
جالبه این قسمت که مربوط به به این تاپیکه رو سر سری ازش گذشتی =)))))
تو شبکه خبر تو ایام دفاع مقدس و ... همش تو تلویزیون لفظ رژیم بعث و صدام و... بکار میره
کلمه عراقو بکار نمیبرن تا مبادا از نظر سیاسی براشون بد شه
بازم میگن جنگ بین ایران و عراق بوده! معاهده صلح بین ایران و عراق امضا شده
کلی از مردم عراق غلیه ایران جنگیدن که جنگ هشت سال طول کشید...
ما قصد داشتیم بصره که خاک عراقه رو تو چندین عملیات اشغال کنیم
ما قصد داشتیم کربلا که خاک عراقه رو بگیریم(طبق شعار راه قدس از کربلاست)
حالا تو تو ذهنت بگو نههههه رژیم بعث بوده فلان...(که فقط مصرف داخلی داره
و توجیه مماشات های سیاسی برای امثال شماست)
پ.ن: اگه دفه بعد با همون فونت خودم جوابو لا ب لای حرفام بنویسی دایورت میشه
نقل قول: منتظرم اقا پسر
:183:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238338&pid=2985427#pid2985427