28-07-2015، 2:00
(28-07-2015، 1:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من انقدم قدیمی نیستم من نمیدونم داستان سر چی بود ._.
(28-07-2015، 1:56)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2015، 1:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون انجمن تا پارسال کار میکرد که :| خراب شد ؟
(28-07-2015، 1:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرید سرپیکو چرا رفت اون انجمن کنفیکون شد؟|:
نقل قول: اگه بودن فلش وضعش بهتر بود ...سلطون و محمد سرپیکو خیلی قابل بودن خدایی!
الانم تیم بد نی ولی بخاطر جریان اون فروم و عواقبش کسی جرعت نداره گذشته رو تکرار کنه:|||
+
شدیدا با ملوی و اکیپش مشکل دارم ..
نقل قول: من که شنیدم تو باند اونو زدی ترکوندی :|آره دیگه! وقتی دیدم انجمن به فنا رفته من طرف صابرو گرفتم و به اون حق دادم.
خیلی با هم مشکل دارید
اینجا حمایت از کودکان سرطانی و اینا ..
اونجا .. من خیلی اتفاقی تو ی اپلود سنتر حرفای سرپیکو با snow queen ک نمیشناسمش و خیلی شخصی بود پیدا کردم ..
نمیدونم این جریان خیلی قدیمیه ..
یادمه اسکرینش راجبع عشق و عاشقی بود :|
من از تعجب شاخ دراورده بودم
+
سلام سحر...
سلام ایمان ..