(29-07-2015، 11:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2015، 11:14)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2015، 11:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2015، 11:09)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2015، 11:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بردار:|
نه عیزم من محرم شمـآهام ._.
تازه تو مگه داداش من نیستی ؟![]()
بنظرت من روم میشه عکسای دیگران ُ استفاده کنم ؟ :|
عکس خودتو بده :|
میخوای با فرید و اهورا که میرم بیرون یکی بگیرم بهت بدم:|
خیالتم راحت شه ...!
مگه نگفتی برش داشتی ؟ :|
اگه برش نذاشتی حوصله ندارم بگردم 2 ساعت برش دارم تو پ.خ یهویی بده که بندازمش تو صندوق خودش !
آره جالب میشه عکس گرفتی به من بده !
یک عکس گذاشتم صفحه اخر عکس از خود هست:|
من تنظیم ارسالام شبیه شما نی که !
من نوشتم در هر صفحه 30 ارسال نمایش داده بشه ! 50 هم بد نی !
الان مثلا تعداد صفحات اینجا واسه شما 100 و خورده ایه واسه من 35 تـاس !
حوصله ندارم هم عکس ُ سیو کنم بفرستم واسه خودم خودت بفرس !
___
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=182332
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=185051
اولی تکراریه آره ؟
دومی تکراریه
(29-07-2015، 11:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2015، 11:17)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صبحونه چه چسبید
تا الان داشتی صبحونه میخوردی:|
+
باشه غزل دیوانم کردی:|
من ساعت12بیدارشدم