(30-07-2015، 13:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.playstation.com/en-us/games/until-dawn-ps4/?video=0&EMC=EM:NWSLTR:PSNNEWS:20150729:B_UntilDawnImg:ENG:US:psu=138228157
اینو نگا رزی...
باو من ارزو به دل موندم انحصاریای سونی رو بازی کنم !!
چندماه پیش تریلرشو دیدم .. خوشم اومد از موضوعش خیلی خفنه
فک کنم 24 ژوئن میاد ، گرافیکشم خوبه
نقل قول: الکی مثلا!اندازه اواتار منه -_-
اخه نگا چقدر گندست!
از این گنده تر آوتار اگه تونستی بذار
(30-07-2015، 13:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاک ._.
(30-07-2015، 12:58)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از تهرآن متنفرم بسیآر زیآد
(30-07-2015، 12:57)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 12:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پایتختی نیسَم :hiccp:
نقل قول: اهوآز خیلی بآحآل تره ^_^بچه های ناشکر و لوس و نازپرورده پایتخت
باو پایتختم ارزوس :|![]()
اهوآزو دوس دآرم .-.
(30-07-2015، 13:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رزی همه نوبتای صندلی داغو کنسل کن چون بعد این کاربری ک الان هست عشقتون ک من باشه قراره بشینه :am4:
چشم
!!(30-07-2015، 13:03)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 12:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیکار کنم ؟ تو پایتختی بعد میگی اهواز خوبه :|
من کی گفتم اهواز خوبه ؟! :|
باید برم چشم پزشکی :|

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)