30-07-2015، 13:19
(30-07-2015، 13:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باو من سه روز تو فاز مدرن 2 بودم ! مرگ Ghost خیلی بد بود !!
نقل قول: زیاد .. همه سریای کال افو بازی کردم ( جز world at war )بعد از MW3 من دیگه از کال اف بدم اومد. مسخره شده...
من از گرافیک بلک اپس خوشم اومد .. درسته بازیایی با گرافیک بهتر از اونم هستن .. همین سلول اولیه 2 هم خوب بود گرافیکش ..
(30-07-2015، 13:16)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:kar:
(30-07-2015، 13:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کجآ .. ؟ O_o
(30-07-2015، 13:12)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 13:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واییی من هر دفعه میام تهران کلی خوش میگذرونم ^_^
مگه الان کجایین ؟
رزی الان سمت بابا گوجی صحرا هست! یک دهیه وسط کویر...همه لخت مادرزاد هستن اونجا...شایعه شده آدم خوار هم داره...
رزی بزنش بهت توهین کرد :|