01-08-2015، 13:41
(01-08-2015، 13:39)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو برو خود فریمارو بیار شهادت بده که من عاشقش بودم :|
(01-08-2015، 13:37)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2015، 13:36)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2015، 13:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2015، 13:31)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نزار لو بدم ک عاشق کی بودی و چیکارا کردی و میخواستی چ غلطی بکنی :/
هنوز برای این کارا بچه ای ۷:
تو جرعت داری لو بده بعد ببین چیکارت میکنم :>>>!
عاشق فریما بود .. بعد گیر داده بود ب من و امیر ک راضیش کنیم .. بعد روز قبل کنکور هم میخواست خودکشی کنه حتی گفته بود میره در خونشون
مدرک داری ۷:
این حرفا کاملا غلطه -__-!
اصلا من فریمارو نمیشناسم .-.!
صندلی داغ ! گ.آ ! حتی خود فریما !
اره جون عمت
(01-08-2015، 13:39)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید من 10 تومن بت شآرژ میدم مدیرم کُن :|
تا 15 تومن هم رآ دآره -_-
من به فرید الکنم براش شارژ بگیرم ! میگه نه !! اصن راه نداره !
من جلو همه بهت میگم نوکرتم .-.!