01-08-2015، 20:00
(01-08-2015، 19:54)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2015، 19:49)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2015، 19:47)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام :^
سلآم :>
خوبی ؟! ^_^
ـ
کوچولو ؟ =|
بلی :>
تُ خوبی .. ؟
یه چیزی نشونت بدم :|
گفتگوی من در گروه .. یعنی خل ب من میگنآ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/WCWNt.png
البته این وآس یه مآه پیشه .-.
(01-08-2015، 19:56)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معذرت خوآهی رو بیخی .-.
(01-08-2015، 19:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا ک این طور شد فوش میدم ۷:
+رزی ویرا نکن:|
حالح
ویرآیش کن رزی :>
فـوش بدی عمتو میـآرم جلـو چشت -_-
خـوش ندآرم -_-
(01-08-2015، 19:47)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من نمیدونم کـ, فاز این فریما چیـ, :|
هفتـه ای 1 بار پیام میده .. جدیداٌ 1ماه یـ, بار :|
هـآ ._. ؟
چی شده ._. ؟!
(01-08-2015، 19:48)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فری نکنه بری عذر خوآهی -_-
میکشمت ب معنآی وآقعی |:
هـآ ._. ؟
از کی کجـآ ؟!
(01-08-2015، 19:50)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پدر گرآمی میخوآم تُ رُ ب قتل برسونم |: :|
امیرو ؟
ثـوآب میکنی =|
ولـی این 7 جونو کی میتونه بکشه
امیرم نمیکشم پشیمون شُدم :>