02-08-2015، 23:43
(02-08-2015، 23:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چایی ؟
(02-08-2015، 23:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدرود
من برم لالا کنم که خستم
(02-08-2015، 23:39)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 23:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شریل من کو؟
اون اواتاریو که موقع رفتن رو پروفایلت بود رو داری؟
کدوم؟
بشین فرید .. فاط برو یه چاتیی بیار ..![]()
ببینم چیکار میکنی از این به بعد که انقدر خسته ای ؟ :||
کارت انقدر سخته ؟ :|
(02-08-2015، 23:40)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من گرسنمه ولی چیزی نمیخورم :|
(02-08-2015، 23:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 23:36)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سرطان گرفتی ؟ ._.
(02-08-2015، 23:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به سلامتی داری میمیری ؟ ._.
زیر آبیا بیان بالا -_- !
آره ..!
حالا بگو چرا؟؟!
دیابت ؟ :||
شکیت عشقی ؟ ._.
عاشقی ؟ :|
چــرررررررررررررررررررررررررررررررا >_< ؟
گشنگــی ._.
(02-08-2015، 23:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدرود
من برم لالا کنم که خستم
(02-08-2015، 23:39)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 23:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شریل من کو؟
اون اواتاریو که موقع رفتن رو پروفایلت بود رو داری؟
کدوم؟
بیخیال ..!
میای یه دست نوشمک بزنیم با هم ^_^ ؟؟؟
تو خونه داریما ._.
من بستنی دارم :>

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)