03-08-2015، 15:14
(03-08-2015، 15:11)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم ..
(03-08-2015، 15:09)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 15:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 15:06)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه ما گفتیم شما زحمت نکشیدین ؟
(03-08-2015، 15:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قرار نی همه نویسنده ها مدیر شن
در جریانش هستم ..
قرار نی هر کی از راه رسید مدیر شه ((:
ی خرده زحمات و وقت هایی ک گذاشتیمم در نظر بگیرین !
خو الان ب نظرت مسخره نیس همه نویسنده ها مدیر شن ؟ در حالی ک بهشون نیازی نیس ؟
منم نگفتم هر کی از راه رسید ..
چون مزخرفه میگم چرا بقیه مدیر شدن ما نشدیم !
چون انجمنشون نیاز به مدیر داشت ..
گفتگو هم درسته مدیر داره ولی همه ما مدیر انجمنای دیگه هم هستیم و باید به اونا هم برسیم نمیتونیم انجمن به این شلوغی رو همیشه بدون اسپم و .. نگه داریم ..
صبر کن !
(03-08-2015، 15:10)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 15:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کلا فقط کپی پیست میکنم |:
(03-08-2015، 15:06)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه ما گفتیم شما زحمت نکشیدین ؟
(03-08-2015، 15:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قرار نی همه نویسنده ها مدیر شن
در جریانش هستم ..
قرار نی هر کی از راه رسید مدیر شه ((:
ی خرده زحمات و وقت هایی ک گذاشتیمم در نظر بگیرین !
خو الان ب نظرت مسخره نیس همه نویسنده ها مدیر شن ؟ در حالی ک بهشون نیازی نیس ؟
منم نگفتم هر کی از راه رسید ..
(03-08-2015، 15:07)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 15:06)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم تاپیک اونوخ |:
تو ی تاپیک :|
کامل بگو خ >_<
بیخیال :| فقط جایی نگو 350 :|
دیگه نمیخونمش (:
|:
نظر نوشته بودی :| ینی نظر خودتو کپی کرده بودی ؟ :|
میشه لینکشو بدی؟ ._.
تو پ.خ |: