03-08-2015، 18:18
(03-08-2015، 18:14)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرید گفت اوضاع نظامی خرابه گفتم باشه(راستم میگف داغونه)
(03-08-2015، 18:11)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو دیگه-_-
(03-08-2015، 18:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عشقم سلام¤_¤
با کی ای؟
(03-08-2015، 18:12)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوه راس میگه اون تایپیک
نقل قول: کمتر دروغ بگو دختر(:
ما تایپیک حذف نمیکنیم(:
میفرستیم زباله(:
ممکنه موضوعش رو رد تایید کرده باشن ..
صبا اون تایپیکت بی کیفیت نبود
مورد اخلاقی داشت:|
واقعا بی منی بود
رفتی گفتی یاد تابستون پارسال بخیر امسالیا همه خرن:|
بر میخوره ب هرکس..
(03-08-2015، 18:14)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا الان میگفتی نظامی ک._.
(03-08-2015، 18:09)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام سحر (:
(03-08-2015، 18:07)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ...
سلام امیرحسین
._.
نویسندمو از دستم گرفتن .. (:
گردشگریو میخوام
توش فعالیت میکنم.
به فریدم گفتم
بهش گفتم گردشگری چی؟تمام زحماتم اونجاس گفت یک مدیر میتونه تو سه تالار مدیر باشه