05-08-2015، 22:47
(05-08-2015، 22:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از اولم میدونستم جنبه تو صفره برای همین چیزی بت نمیگفتم
(05-08-2015، 22:39)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگو،._.
(05-08-2015، 22:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اخه استفاده ای از شارژ نمیبرم
ارع دیگه(.. )
ش چی باشه؟![]()
![]()
الان شارژه خودم از وختی گوشی خریدم هنوز مونده ! تو کل عمرم یه اس ام اس بیشتر با گوشیم ندادم !
استفاده نمیکنم .. تا وختی وایبر و تلگرام هستن دیگه چه نیازی به شارژه !
بجاش یه جاییزه ای بده بدرد بخوره .. بزار خودم تعیین کنم :492:
(05-08-2015، 22:39)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین فرید چون جنبش بالاس بت چیزی نمیگه ولی من میتونم ب خاطر توهین ب کاربر دیگر تعلیقت کنم:/؟
(05-08-2015، 22:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2015، 22:36)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2015، 22:34)MAHDI.D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی ادم نیستین
چرا توهین میکنی اقا؟؟؟
فرید یه چیزی بهش بگو
تو که خوب بلدی قاطی کنی واسه من! واسه اینم قاطی کن
(05-08-2015، 22:35)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خنگه گربه ه
مثه منه
پسرجون من واسه همه قاطی میکنم حتی خونواده شما اخطار و محروم نکن من جوری براش قاطی کنم شهرداری با خاک انداز جمعش کنه افتاد؟؟
تموم میکنی؟
حالا ببینم این تعلیق چی چی هس؟؟ جاهله؟؟؟ بگو بینم چیه خوشوم اومد بت موگوم تعلیق کنی یا نکنی