(05-08-2015، 23:38)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غزل کیه باوو..
(05-08-2015، 23:36)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط غزله ک ی چی میشنوه ب شیش گوشه جهان اطلاع میده:/
(05-08-2015، 23:34)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم مدیرم باور ندارید دیگه.. :|
(05-08-2015، 23:33)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2015، 23:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برو اون نویسندهه رو ببین که 12 هزار تا تاپیک زده! اصن یک وضعی! بیکار یعنی اون!
peter
اون ک استفا داد گف دیگه نمیتونم فعالیت کنم.. :|
Ghazal news(:
بیخیال.. ._.
(05-08-2015، 23:36)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ده تا دی وی دی هس برا نثب رو پی سی
اقا فرید اقا فرید
کا اف دیوتی black ops 2 رو بازی کردی
جواب بدی ها؟؟
گرافیک بالایی میخ وا د
(05-08-2015، 23:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2015، 23:38)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2015، 23:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی تاپیکای من بیشتره.. :||
(05-08-2015، 23:35)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2015، 23:33)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رقابتی بود بین منو تو(:
یادش بخیر..
خوب تاپیک میزدما ن..؟!:v
فرقی نداشتیم زیاد
هردو تو یک مین ی تایپ میزدیم تقریبا
ارع رقیب خوبی بودی
من ب خاطر مدارس کمتر میخوندم اخر هفته ها فقط میومدم
تو همونجا ازم جلو زدی
واس همین معدلم شد 17.. :||