امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(06-08-2015، 19:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان شايد بتونم يه كاري برات بكنم
چیکار ؟ (:

+ امیر !

دیشب خواب دیدم کنار خواهرم روی زمین خوابیدیم . من یهویی انگار دوتا شدم ! :d روحم از تنم جدا شد ولی روح نبودم در حقیقت دوتا شده بودم یه شادی شماره 1 که خوابیده بود یه شادی شماره دو که منِ جدید بودم پا شدم اومدم لپ تاپم رو روشن کردم حالا بگو برای چی ؟ برای تعیین وقت و قرار ازدواج با یه نفر ! یعنی هستی مغز من رو ؟؟؟ اتفاقا یادمه مامانم بهم گفته بود که اینترنتی به طرف بگم کی ازدواج کنیم ! ._.
بعد دیدم خواهرم داره هی به شادی شماره 1 نزدیک تر میشه اومدم بکشمش کنار گفت سردمه گرمم کن ! منو گرما ؟؟؟ اصن مگه میشه مگه داریم ؟ (:
بعد دیدم شادی شماره 1 داره میمره ! نفس نمیکشید منم ترسیدم گفتم هرچی باشه اون منم درسته که الان یه جسم دیگه هستم ولی اونم به هر حال منه اگه بمیره شاید منم بمیرم ! ._.
بعد خواهرمو خواستم یکم اذیت کنم بیدارش کردم بهش گفتم نگاه کن من دوتا شدم ؛ اونم قشنگ یه شاخ بزرگ رو سرش در اومد ! ( واقعنی راس میگم ) طفلک گذاشت رفت ..
بعد نمیدونم چه جور به ذهنم رسید یه حرکت عجیب بکنم تا شادی شماره 1 نمیره ! اومدم صورتم رو اوردم جلو صورتش .. بعد یه نگاهی به اون اندامِ پایین صورتش انداختم ، بعد دیگه دیگه ! ^_^ شروع کردم به اون کار بَدی که بهش میگن همجنس*گرایی البته اینجور بیشتر باید اسمش رو گذاشت خود*گرایی ! یا شاید خود*جنس*گرایی یا یه همچین چیزی ._.
ذهنم منحرف من رو هستی ؟! ._. ولی خیلی حال داد .. عاشقه لَبِ خودم هستم ! من زیاد فیلمای +18 نمیبینم ولی نیمدونم چرا همچین خواب مسخره ای دیدم ! بعد شادی شماره 1 زنده شد ! هع داستان زیبای خفته داره شکل میگیره :v
بعدشم بلندش کردم باهم دیگه رفتیم یه جایی بعدش از خواب بیدار شدم ! ..
فوش ندیا ! من بیگناهم ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Mason ، ( lιεβ ) ، tyjtfhdhr ، мoвιɴα т

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « - Apathetic - 06-08-2015، 19:48

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان