(07-08-2015، 11:07)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای وای :4fv:
(07-08-2015، 11:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2015، 11:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.eNorto ?
(07-08-2015، 11:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه .-.!
(07-08-2015، 11:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بَل ._.؟
من ازت اسم یه دختر پرسیده بودما ._. ..
تو گفتی عارفه بزار اسمـشو ..
واسه چی میخواستم ؟ :||
یادمرفته ! ._.
بزار .-.
امم ارمیتا بزار ._.
+
عارفه حقته ۷:
:V
فقد من این اسم ُ واسه چی میخواستم ؟ :|
دوست دخترت .. دوست دختر دوستت ؟ :|||
چی میگی غزل:|
بزار ارمیتا دیگه:|
من میگم اسم دختر واسه چی میخواستم ؟ :|
میخواستم اسم دوست دخترت باشه ا یه چیز دیگه ! -____-
(07-08-2015، 11:07)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2015، 11:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2015، 11:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.eNorto ?
(07-08-2015، 11:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه .-.!
(07-08-2015، 11:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بَل ._.؟
من ازت اسم یه دختر پرسیده بودما ._. ..
تو گفتی عارفه بزار اسمـشو ..
واسه چی میخواستم ؟ :||
یادمرفته ! ._.
بزار .-.
امم ارمیتا بزار ._.
+
عارفه حقته ۷:
:V
فقد من این اسم ُ واسه چی میخواستم ؟ :|
دوست دخترت .. دوست دختر دوستت ؟ :|||
.______.
به اخطار علاقه داری ؟
(07-08-2015، 11:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2015، 11:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه (:
(07-08-2015، 11:01)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام..
جدیدا دارم ازت میترسم :|
چرا ؟ :||
بترس(:
بوووو(:
منم ترسیدم :|