امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ...

مرسی بابت آیات:

نقل قول: (قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;6
به مردان مؤمن بگو: چشمانشان را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و کانون عفت خویش را حفاظت نمایند. این عمل برای آنها پاکیزه تر است. تحقیقاً خداوند به آنچه انجام می دهید، آگاه است. )
و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن ّ و یحفظن فروجهن و لا یبدین زینتهن ّ الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن ّ علی جیوبهن و لا یبدین زینتهن ّ الا لبعولتهن ّ… ;
به بانوان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه به اجنبی فرو پوشند و دامن خویش را (از آلودگی) پاک نگه دارند و زینت و جمال خود را جز آنچه که به طور طبیعی نمایان است، از نامحرمان بپوشانند. و مقنعه و روسری خویش را بر روی سینه ها افکنند و زینت و مواضع زیبایی ها را جز برای شوهران خود نمایان نسازند و….
جالبه تو این آیه هیچ اجباری وجود نداره
گفته به مومنین بگو این کارو بکنن چون براشون بهتره...
اگه کسی مومن(مسلمون نباشه) هیچ اجباری نداره پوشش اسلامی داشته باشه

نقل قول: یا ایّها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن ّ من جلابیه ذلک ادنی ان یعرفن فلا یؤذین;
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زن های مؤمنان بگو که چادر خویش را بر خود فرو پوشند. این کمترین چیزی است تا به عفت شناخته شوند و از تعرض و آزار افراد هوسران محفوظ بمانند.
جالبه تو این آیه گفته به همسران و دختران و زنان مومنان(نه همه مردم) بگو...

مرسی بابت آیات...
با توجه معنی کاملا روشن بود.
همونقدر که زن ها سفارش شده چشم چرونی نکنن به مرد هام تاکید شده چشم هاشونو حفظ کنن...
پی درست دیست بگیم همه ی زنان جامعه باید حجاب اسلامی داشته باشند تا مردها به گناه نیوفتن
اگر واقعا مومن هستی چشمت رو از نگاه به نامحرم حفظ کن نه اینکه دختر مردمو لعنت کنی

مرسی بابت آیات:

نقل قول: (قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;6
به مردان مؤمن بگو: چشمانشان را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و کانون عفت خویش را حفاظت نمایند. این عمل برای آنها پاکیزه تر است. تحقیقاً خداوند به آنچه انجام می دهید، آگاه است. )
و قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن ّ و یحفظن فروجهن و لا یبدین زینتهن ّ الا ما ظهر منها و لیضربن بخمرهن ّ علی جیوبهن و لا یبدین زینتهن ّ الا لبعولتهن ّ… ;
به بانوان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه به اجنبی فرو پوشند و دامن خویش را (از آلودگی) پاک نگه دارند و زینت و جمال خود را جز آنچه که به طور طبیعی نمایان است، از نامحرمان بپوشانند. و مقنعه و روسری خویش را بر روی سینه ها افکنند و زینت و مواضع زیبایی ها را جز برای شوهران خود نمایان نسازند و….
جالبه تو این آیه هیچ اجباری وجود نداره
گفته به مومنین بگو این کارو بکنن چون براشون بهتره...
اگه کسی مومن(مسلمون نباشه) هیچ اجباری نداره پوشش اسلامی داشته باشه

نقل قول: یا ایّها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء المؤمنین یدنین علیهن ّ من جلابیه ذلک ادنی ان یعرفن فلا یؤذین;
ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زن های مؤمنان بگو که چادر خویش را بر خود فرو پوشند. این کمترین چیزی است تا به عفت شناخته شوند و از تعرض و آزار افراد هوسران محفوظ بمانند.
جالبه تو این آیه گفته به همسران و دختران و زنان مومنان(نه همه مردم) بگو...

مرسی بابت آیات...
با توجه معنی کاملا روشن بود.
همونقدر که زن ها سفارش شده چشم چرونی نکنن به مرد هام تاکید شده چشم هاشونو حفظ کنن...
پی درست دیست بگیم همه ی زنان جامعه باید حجاب اسلامی داشته باشند تا مردها به گناه نیوفتن
اگر واقعا مومن هستی چشمت رو از نگاه به نامحرم حفظ کن نه اینکه دختر مردمو لعنت کنی
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Ranger* ، ɱɪɾʌʛє ، L²evi ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـفت: پسـرها چقـدر چشـم نـاپـاک شـده انـد ... - saeedrajabzade - 08-08-2015، 12:05

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان