09-08-2015، 20:05
(09-08-2015، 20:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همچیــن میگهـ مَنو دوس دارهـ انگار صد سالِ دُنبالش بودمـ تازهـ پیداش کردمـ! ._.
(09-08-2015، 20:01)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2015، 20:00)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخهـ تو حرف غزلو کشیدی وَسَط
(09-08-2015، 19:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا پای منو میکشی وسط؟
(09-08-2015، 19:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نشــون بِدمـ؟ ._.
نشونم بده .__. ..
پررو خودتی من باهوشم ! -_-
سه یا چهار ماهشه ._. ..
کیــمیا خواهر مَن عَزیز من نمیمُردی اگهـ نمیگفتی اگهـ دربارهـ غَزل حرف نمیزدی!-___-
شوهرت کیست؟ بی غیرتهـ هرکیهـ! .-.
مَن این غَزلو میشناسمـ ایــن بی آبروئهـ ._.
تازهـ میگی برو غزلُ بگیر این زَن مَن بود میزنمـ داغونِش میکردمـ تا دیگهـ پُررو بازی درنیارهـ! ._.
خوب تو اگه شوهر من بودی من ُ دوست نداشتی ._. ..
آری من ُ دوست داره ! ._.
برمـ یهـ چیزی کوفت کُنمـ بیامـ! :|
کی؟ دروغ میگهـ مَن اَزَش مُتنفرمـ =/