(10-08-2015، 16:50)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیـــــــــاد -__-
(10-08-2015، 16:48)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-08-2015، 16:46)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا *****
(10-08-2015، 16:43)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-08-2015، 16:41)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعضیا بهمون حسودی میکنن.
بيــآ جوجهـ كيمي بيــآ مـآچت كُنمـ^_^
اومـمـ موچـ ^.^
بیا ماچچچچچچچ
وآهــآي ^_^
چ خوجمـزهـ :)
***** بدخوآهـآمونـ.-.
ژون تو فقط سـآنسور كن *__________*
+
علي مگهـ تُ بدخـوآهمـدآري؟:|
سانسور بازی درنیارید.__.
دهنمـ باز شهـ یهـ سالی محرومم میکنن!
(10-08-2015، 16:52)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سابقت: قبلا همـ دیدهـ بودمـ تو نَخـ این جور مسائل کوچیک میرفتی اونمـ تقریبا لیست دوستان بود اینجوری خوشی
علی ..!
من با تو نبودمـ کُلی گفتم (: !
خودتو ننداز وسط.
+ حرف دهنتم مزه کُن (:
سابقه من خرابه؟(: ..
حرف دهنمـ کُلیهـ«
(:
خُدافظ