11-08-2015، 13:37
به نام خدايى كه هنر را آفريد !
سلامـ
گاهى اوقات ديالوگايى از يه فيلم زيبا تو ذهنمون نقش ميبندن ..
حرفايى كه ممكنه هرجايى نشنويم
تو اين تاپيك اگه ديالوگى از يه فيلم يادتونه بنويسيد
ذكر نام فيلم مورد نظر فراموش نشه !
ممنون
-----
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانى دپ:انسانها تنها موجودات زمين هستن كه ادعا ميكنن خدايى هست ولي تنها موجوداتين كه رفتارشون طوريه انگار خدايى وجود نداره
the rum diary-2011
**
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ال پاچينو: تا حالا عاشق شدى؟
دنيرو:٢٠ سالم بود كه ٣٠ ثانيه عاشق شدم
ال پاچينو:حالا چى؟
ال پاچينو: ٣٠ ساله دارم به اون ٣٠ ثانيه فكر ميكنم
heat-1995
**
ويل اسميت به پسرش:هيچ وقت نذار كسى بهت بگه تو نميتونى كارى بكنى،حتى من .. باشه؟
اگه رويايى دارى بايد ازش محافظت كنى ..
مردم نميتونن خيلى از كارها رو بكنن و دوست دارن تو هم نتونى،اگه يه چيزى رو ميخواى بايد به دستش بيارى،مكث نكن
pursit of happyness-2005
**
چچن(به جوكر): پيشنهادت چيه؟
جوكر:سادست،ما بتمن رو مي كشيم
مارونى:اگه اينقدر سادست چرا خودت انجامش نميدى؟
جوكر:اگه تو كارى تخصص دارى هيچوقت اون رو مجانى انجام نده!
the dark knight-2008
**
كريستين بيل:همه براى دونستن رازت بهت التماس ميكنن، چاپلوسى ميكنن، اما همين كه راز رو بهشون بگى، ديگه براشون ارزشى ندارى ..
prestige-2006
**
بعضى ادمها فقط در گورستان گريه ميكنند و برخى هميشه هميشه گوشه ى اتاق تنهاييشون ..!
malena-2000
**
ژان وال ژان(هيو جكمن): مرا براى دزديدن تكه اى نان به زندان بردند ،
و پانزده سال در انجا هروز يه قرص نان كامل مجانى خوردم ..
les misérables/بينوايان-2012
**
مردم نبايد از دولتشون بترسن
دولت بايد از مردمشون بترسن ..!
v for vendetta-2005
**
از اهنگ هاى پلى ليست يه نفر خيلى چيزا رو ميشه فهميد ..
being agian-2013
**
اثر انگشت ما از زندگى هايى كه بهشون دست نيزنيم پاك نميشه
remember me-2010
**
+تو واقعا از من نفرت دارى؟
-نه من از خودم متنفرم
+چرا؟
-به خاطر اينكه به خودم اجازه دادم عاشق تو بشم
the painted veil-2006
**
والتر وايت:ما هميشه از چراغ هاى سبز خوشحال ميشيم اما گاهى هم ارزو ميكنيم تا همه چراغ هاى دنيا قرمز بشن تا بتونيم ثانيه هاى بيشترى رو كنار كسايى كه دوسشون داريم بگذرونيم ..
breaking bad series
**

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)