12-08-2015، 0:02
(11-08-2015، 23:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:55)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا داشتیم با اهورا در مورد این صحبت میکردیم ک قدرت نباید دسته ی دختر باشه:/
(11-08-2015، 23:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:42)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی حیف که تو کاراگاه نشدی امیر :|
میخواد شما مدیر نشین-_-
دروغ میگه فعالیت کنین:|
خودم با همتون ی تنه مخالفت میکنم:|
باور کن برادره من !
(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هومممم ._.
میدونم چیز شاخی نیست .. ._.
منظورم از این تک بودن ، این بود کِ همه الان مدیرن :|
باش ..
دلم برای کاربر بودن تنگ شد ! :d
+ خب دیگه شب بخیر تا فردا البته شاید وخت نکنم بیام چون هم باس مدیریت کنم هم رمان رو کامل کنم هم ...
هوفففففف =|
من که از مدیر بودن و ناظر بودن و ناظم بود خاطره ی خوشی ندارم
موفق باشی شادی جان
شبت شیک
بی اف اف ای تصمیم میگیرن:|||
چی گفتم:||||:
به مدیریت یه بخش میگین قدرت؟
قدرت واقعی دقته
قشنگ بود با اجازه کپی ! :|
اینا شعاره فرزندم -_-
واسه استاتوس فقد قشنگه !!
(11-08-2015، 23:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:57)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:48)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهوم -_- !
خبرآ از همه بهتره ._. ..
از نظر خودم البته (:
کلا با این سلیقه ـم همون عادی بمونم # خاص تره :||
میخوای بمیر ._.
باشه ؟ خُ ؟ -_-
گمشو برو یه بخش دیگه ! -_-
یا اصن میخوای تو مون خبر ها تاپیک بزن شاید شانس آوردی ! /:
حتمآ !
چشم .-.
در کل هیچ شانسی ندارم ((:
پارتی میخواد ._.