12-08-2015، 20:09
(12-08-2015، 20:03)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من جای کسی که از دنیا رفته بازی نمیکنم -_-
(12-08-2015، 20:02)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-08-2015، 20:01)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه بازی کوییدیچ هم داریم ؟ اسمش چیه ؟ بگو برم بخرم !!! @_@
بازی فقط کوییدیچ . پلی استیشنش یه حالی میده که نگو
به این نتیجه رسیدم که از هری پاتر ماهر ترما بازیم بهتره اصا منو باید می بردن بازی کنم نه اون
من خودم بهترین جستوجوگر هستم ! :d
هویییییییییی جستجوگر خودم تو برو جای فرد بازی کن خخخخخخخخخخخ
یه وخت جادوی مرگ اون به منم بخوره چی ؟ اگه سرنوشتم مث اون بشه چی ؟ من نمیخوام بمیرم !
(12-08-2015، 20:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1436659077025466.jpg
چرا؟
همشون که اینجوری نیستن !
دختر ایرونی داریم دلبر و زیبا .. خیلی ازدختر های ایرونی شبیهشون هیچ جای دنیا نیس ! ._.