13-08-2015، 1:15
(13-08-2015، 0:57)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیدونم این دوست تو کی بوده و چه جور کل کل کرده ولی من اینجوری نیستم ..
تو فرض کن اربابکل کل هستی...من انقد تجربه دارم که بتونم کل تورو بخوابونم.آره به سن هم ربطی نداره.
تازه تو خیلی ضایه از خودت تعریف میکنی و همش بلوف میزنی که من با یه جمله میفهمم طرف چجوریه و این حرفا...
تو اگه کل بلدی نباید از خودت تعریف کنی.باید نشون بدی.من خودم قبلا با یکی مث تو اونم حضوری کل کل کردم و میدونم چجور آدمی هستی.یه آدم که از خودش تعریف میکنه ولی از درون خالیه...
ادمی نیستم که بیخود از خودم تعریف کنم . اگه چیزی نداشته باشم به هیچ وجه راجع بهش حرف نمیزنم و دروغ نمیبافم .
اینو میتونی از همه ی بچه های انجمن بپرسی .. =|
(13-08-2015، 1:04)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیه ؟ میخواستی مث فوشی که به اون کاربر دادی به منم فوش بدی ؟ دیدی که مدیرم پشیمون شدی ؟
هعی حیف که شادی مدیره و نمیشه بیش تر از این باهاش کل کل کرد.وگرنه این میشد یکی از بهترین کل کل های من...
کل کل رو اگه راس میگی بدون فوش و با تیکه ها و اصطلاحات به جا پیش ببر ! مثلا نگو که تو رو با کیک قورت میدم و من شیرم و تو جوجه هستی و این حرفا ! اینا همه حرف های پوچن که هیچم بدرد کل کل نمخیورن .
اگه راس میگی ، دنبال نقطه ضعف های من بگرد . تیکه هایی بنداز که واقعا درمرود من صدق کنه ! اونوخت یه کل کل باحال میشه ، و البته با کیفیت ! اگه میتونی اینجوری که میگم کل کل کنی ، من هستم . بدون در نظر گرفتن این که مدیرم ، بهت اجازه میدم راحت باشی ! البته این به این معنا نیس که فوش بدی ها !
خب ؟