(14-08-2015، 14:09)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفریقایی ها سیاهن آخه -ـ-
(14-08-2015، 14:02)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2015، 14:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه رو بافتم بعد باز کردم فر شد
(14-08-2015، 13:57)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ
(14-08-2015، 13:55)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-08-2015، 13:54)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راسسستی مروا ؟؟؟؟
بلی?:>
میگفتم عروسی ...
رفتم موهامو اون جوری که بهت گفتم درست کردم خوشگل شدم عکس گرفتم نشونت میدم ^_______^
خوشبحال موهاتو میشه درست کرد
ولی همینجوری راضیم من
کدوم مدل؟:>
مامانم تو خونه آفریقایی صدام میکرد |:
چند روز باز نکردم ...!
خخخ نوا افریقایی **گ
:>>
خوب میشه تصور میکنم.-.
(14-08-2015، 14:10)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3درصد ._...
خدا بهت صبر بده ...