(15-08-2015، 10:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو باید بیای بیرون از فلش حرف بزنیــمـ بفهمی من چه آدمـ***** هستمـ (:
علی زدم ._.
ali k**i
:> !
اینجا کاریــت ندارمـ فقط کینهـ میکنمـ -_-
اون یارو دیروز کسی به نامـ اسمیــد بهت پیامـ نداد؟ ._.
مَتن پیامشمـ میدونمـ!
حرفاشو مَعلومـ کُن! تو همونی بودی کهـ دیروز پریروز میگفتی ***** نت «
-_-
بیا شل شاک اون اسمـ رو هم عوض کن«
(15-08-2015، 10:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفهـ شو -_-
(15-08-2015، 10:19)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اُستورهـ گـ .آ هستمـ! :||
یا اَول یا دومـ...
غَزل معلومـ نیس از کی کَمیــن کردهـ بود ولی من ساعت یک شب که تو خونمون کسی بیدار نبود با گوشیم میومدم فلشخور ببینم نُسخه جدیدو زدن یا نهـ! ._.
امروز که اومدمـ خیالمـ راحت بود اول میشم ولی خروس بی مَحل پیداش شُد.. v;
گمشو من حرفمو کپی کرده بودم !
(15-08-2015، 10:21)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو کوچیــک بودی من میومدم فلش
(15-08-2015، 10:19)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اُستورهـ گـ .آ هستمـ! :||
یا اَول یا دومـ...
غَزل معلومـ نیس از کی کَمیــن کردهـ بود ولی من ساعت یک شب که تو خونمون کسی بیدار نبود با گوشیم میومدم فلشخور ببینم نُسخه جدیدو زدن یا نهـ! ._.
امروز که اومدمـ خیالمـ راحت بود اول میشم ولی خروس بی مَحل پیداش شُد.. v;
عمویی 2014 تبت نام کردی =]
اوخیییی
من دو سه سال سیریش بابامـ بودم اینترنت بگیره برام که بیام فلش
اَصن تو میدونی من کی ثبت نامـ کردم چند تا اکانت عوض کردمـ
ُدیگهـ نبینم بلبل زبونی کُنی v:
تبت نامـ نهـ تبت نام ما داریــمـ غلط املایی داری عزیزمـ <: