(16-08-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-------------
چرا باوو می دونستم امید جان!
یه چیزی گفتم حالا!
خوبه خودتم میدونی یه چیزی گفتی ها

منم یه چیزی گفتم پس

بقیه هم یه چیزی بگن

(16-08-2015، 23:21)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2015، 23:20)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2015، 23:14)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بی حیا جمله نیس کلمه اس.
(16-08-2015، 23:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول:من کارتن دخترونه هم خوشم میاد گاهی ولی این باربی ها رو اصلا درک نمیکنم! خیلی مسخره و لوسن! اصن یک جوری دخترا رو نشون میدن انگار ساخته شده دختر واسه خوشگل بودن و کار هایی خیلی معمولیه دخترونه!جم جنیورم خیلی خوبه باربی داره ^_^
من هرکاتونی گیرم بیاد میبینم فقط کارتون باشه
بی حیا جمله خوبی نیست ...
اتفاقا کیمیا دختر خانوم خیلیم خوبیه من دوسش دارم
(16-08-2015، 23:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان اينجا كي مشهديه؟
من و زن فرید فریما
هر چند یک جمله یا یک کلمه ...
خوب نیست همین یک جمله یا کلمه کوتاه ممکن دل خیلیا رو بشکونه !
قبول دارم