17-08-2015، 0:25
(17-08-2015، 0:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یا شایدم قسمت انلاینش بود نمیدونم!
The Lost Child - Anathema
چرا این موزیک شب انقد می چسبه؟ احساس میکنم همون دختره که تو آهنگ موضوع اصیه خیلی بهم نزدیکه...
(17-08-2015، 0:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 0:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه! اکشن هم بازی میکنم. + جی تی ای
روی استیم منظورم بود ..
الان با کنسول که میرم GTA Online هیچ هدفی ندارم :|
چون لیست فرندام خالیه و کسی رو نمیشناسم !
اهان. خ اره رو استیم استراتژیک هستم. فقط یک بازی اکشن دارم که قشنگه ولی چون ارزون بود خریدمش!
6 هزار تومن خریدمش! خودمم باورم نمیشه![]()
دقیقا! منم دیگه با پلیستیشن انلاین کال اف بازی نمی کنم چون حال نمیده با یک سری ادم غریبه بازی کنی و صرفا بکشی! بدون هیچ هدفی!
نقل قول:این چه تصوریه؟من تو اپارات دیدم فقط میری ماشین انتخاب میکنیو اهنگ انتخاب میکنی میری میرونیو به اینو اون میزنی
GTA V شاهکاره!
(17-08-2015، 0:20)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اِسپَم | :
محروم؟
من فقط روهمین بازی خودم موندم خیلیا میگن دیگه شاید ادامشو درست نکنن حیف