17-08-2015، 0:26
(17-08-2015، 0:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
The Lost Child - Anathema
چرا این موزیک شب انقد می چسبه؟ احساس میکنم همون دختره که تو آهنگ موضوع اصیه خیلی بهم نزدیکه...
(17-08-2015، 0:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 0:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه! اکشن هم بازی میکنم. + جی تی ای
روی استیم منظورم بود ..
الان با کنسول که میرم GTA Online هیچ هدفی ندارم :|
چون لیست فرندام خالیه و کسی رو نمیشناسم !
اهان. خ اره رو استیم استراتژیک هستم. فقط یک بازی اکشن دارم که قشنگه ولی چون ارزون بود خریدمش!
6 هزار تومن خریدمش! خودمم باورم نمیشه![]()
دقیقا! منم دیگه با پلیستیشن انلاین کال اف بازی نمی کنم چون حال نمیده با یک سری ادم غریبه بازی کنی و صرفا بکشی! بدون هیچ هدفی!
نقل قول:این چه تصوریه؟من تو اپارات دیدم فقط میری ماشین انتخاب میکنیو اهنگ انتخاب میکنی میری میرونیو به اینو اون میزنی
GTA V شاهکاره!
(17-08-2015، 0:20)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اِسپَم | :
محروم؟
ممنون میشم محرومم کنی (: