17-08-2015، 0:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-08-2015، 0:45، توسط FARID.SHOMPET.)
(17-08-2015، 0:43)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 0:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 0:37)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرکسی دلیلی داره که میاد فلشخور. ولی خیلی ها نمی دونن هدفشون چیه. و زود خسته میشن! تو یکیشونی. نه؟
(17-08-2015، 0:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: استغفرالله -_-پس محروم نمیشی!
درست نوشتم دیکتشو !؟ <:
همه میدونن من با نامحرم حرفم نمیزنم چ برسه ب این کارا ||||||| :
آدم باش( با عرض پوزش). اگه می خوای دیگه نیای این راهش نیست! خودت برو! ولی چرا بری؟ این همه پست داری. به اندازه یک ماه انلاین بودی! خیلیه.
نقل قول: میدونم پرایس ماکارو رو میکشهنه! از قبل مشخص بود می خواستن اون رو ادامه بدن. داستان با mw3 تموم شد. احتمال اینکه بسازنش به نظر من صفر درصده. اگه می خواستن تاحالا ساخته بودن.
توی شماره یک هدف اصلی زاخاعفو میکشی ولی باز ادامه پیدا کرد ادمش ماکارو هدفت بود توی دو و سه
تمام شخصیتای محبوبم مردن گوست،راچ،یوری
اصلا بعضی صحنه هاش احساسی بود خیلی ._.
درمورد جی تی ای هم من بازیش نکردم نمیدونم داستانش از چه قراره
این پستا و آنلاینا واس دوران جاهلیته D:
الان دیگه رو مخمن | :
جاییزه هم نمیدن که به خاطرشون ||| :
محرومم کن دیگه (.-.)
شاید عجیب باشه ولی مورد داشتیم با فلشخور اومدن افسردگیش رو کنار گذاشته بوده و خوشحال بوده. مورد داریم اینجا تازه اولین دوسته زندگیشو پیدا کرده!
و مورد هم داریم که واسه خنده و گفتگو و سرگرمی میاد. (من!)
باو من بیکار بودم میومدم | :
هنو درسام جدی نشده بود | :
الان دهنم صافه وقت نمیکنم بیام ک |||| :
از این کلاس میام بیرون میرم اون کلاس -.-
خب کنترل کن خودتو! سعی کن کم بیای!
نقل قول:بد نگذره!خب اکانتتو بده ب من :|