(18-08-2015، 13:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الکی بود گریه ه باو.ـــــــ.
نه جدی بود من فلشخورمو میخوام ... ارین کجایی که منو کشتن ... غلط کردم اه .... غرورمو شکوندم باو بخاطر یه ثبت نام چرت
(18-08-2015، 13:42)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2015، 13:40)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2015، 13:38)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبول دارم اشتباه کردم اخه من از بچگی عاشق مقام بودم ینی همچیمو میدادم تا مقام داشته باشم الان هم طمع مقام منو گرفت
(18-08-2015، 13:34)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلیل من:اخه من عشق نویسندگی و مدیریت و اینجور چیزا داشتم برا همین ثبت نام کردم تا بتونم مدیرشم فهمیدی کیمیا؟؟
...................................................
الان میگم محرومم کنه
امید این کار اشتباهه
باید به قوانین احترام گذاشت و سریعا باید گزارش کرد
اون کاربر میخواد و تورو محروم نمی کنه
تازه اینجا بهت اخطار هم میدن چون تو کمکش کردی
هرکس اون لینک رو نقل گرفته ارسالشو پاک کنه
چش