18-08-2015، 18:43
(18-08-2015، 18:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2015، 18:36)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2015، 18:34)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رز دیگه اینقدرام شخصیتش وحشی نیس ..
رز._.
باید ی حال حسابی بگیرم ازش._ّ
دختر باز اکادمیم:/\
اهورا زیادی افراط کرده :|
من رزی رو میشناسم .. سه ساله باهاش رفیقم ظاهرش اینجوریه ولی در باطن انقدر اروم و معصومه ! :d
+ قراره من و تو بازم باهم باشیم ؟ به شرط اینکه دیگه جونمو برای یه پا لقد شدن ب خطر نندازی ! -_-
استاد جنگه باس خشن باشه :|
تا قسمت پنج هرکس ک قرار باشه تو داستان باشه میاد!
(18-08-2015، 18:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2015، 18:36)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرگز ی اصیل و تهدید نکن._.
(18-08-2015، 18:34)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رز دیگه اینقدرام شخصیتش وحشی نیس ..
رز._.
باید ی حال حسابی بگیرم ازش._ّ
دختر باز اکادمیم:/\
اهورا زیادی افراط کرده :|
من رزی رو میشناسم .. سه ساله باهاش رفیقم ظاهرش اینجوریه ولی در باطن انقدر اروم و معصومه ! :d
+ قراره من و تو بازم باهم باشیم ؟ به شرط اینکه دیگه جونمو برای یه پا لقد شدن ب خطر نندازی ! -_-
اهورا من اصیلم یا پلشت؟:|
تو متاسفانه اصیلی بنگی :|
اهورا داستانت چند قسمته؟