(19-08-2015، 14:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 14:30)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 14:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 14:23)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 14:22)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو دقیقه اومدیم ارامش بگیریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.nazbahar.com/wp-content/uploads/2015/02/textgraphy-www.nazbahar.com-21.jpeg
واسه هرکی که عاشقه
یکی اومد فرزاد فرزین گذاشت اه
(19-08-2015، 14:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه بار دیگه بگو سوزی تا محرومت کنم
خو حالا سوزی نه ولی
کــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـاوه که می تونم بگم ؟؟؟
یه کاوه بگم ؟؟؟
میخوام یه کمپین بسازم ضد کاوه افاق بعدش خودم دیسش کنم
درد
-_- بترکی
من از خودت خوشم میاد ولی با کاوه مشکل دارم میخوام سر رو تنش نباشه بکشمش ... حالا اول دیسش میکنم بعد کمپین
سرمم که درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید کله کرد بعدشم ضربه زد !
می خوام 100 سال سیاه خوشت نیاد
(19-08-2015، 14:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظور ؟؟؟
رو عشقست:>
+
بله غزل?
میشه شب بدمش؟؟؟،__،
[/quote]
^_________^ دقیقااااااااااااا