(20-08-2015، 12:56)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×...Icy Girl...×@
اسمت چیه؟
میگن آدمایی احساساتی وخیالپرداز خیلی قشنگ انشا مینویسند چون قدرت تفکر بالای دارن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241652
من خدای انشام
(20-08-2015، 13:17)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2015، 13:17)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یا اهورا؟
(20-08-2015، 13:12)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2015، 13:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه منتظر ادامه هستم
(20-08-2015، 13:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورا؟
کی بقیه داستانتو مینویسی؟
دوشنبه .. قسمت چهارم خیلی طولانی و حساسه ..
بعد اینکه ویراستارم(رزی) باس نت بگیره ..
جواب پ.خ مو بده یره
فعلا اهورا بعدا با شما کار دارم