21-08-2015، 19:15
(21-08-2015، 19:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدیر عصبی -ــــ-
(21-08-2015، 19:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2015، 19:03)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسماییم میگن ک فک نکنم تو ثبت احوال بشه گذاشت:/
(21-08-2015، 19:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خیلی درگیر این موضوعم .. :|
اسم دخترای فلشو میبینم کف میکنم
ارالیا و مگنولیا و مایسا و ساینا :|
بعد تو واقعیت همه خدیجه و رقیه و سکینه :V
اصلا اگه واقعیم باشن .. فاز خانوادشون چی بوده نمیدونم :|
+
اسم منن عارینه در اصل ولی چون اون زمانی ک من اینجا بودم ارین بسی زیاد بود گفتم اهورا .. البته رفیقام میگن اهورا :/
منم در اصل دنیاست ..
میدونن همه تقزیبا .. جریان داره .. ((:
ولی دیگه اینا که الکی میزارن بدون دلیل .. اصلا نمیدونم فازشون چیه .. :|
بعد اسمای ضایع .. حالا اگه خوب بودن یه چیزی ..
میگم ک .. اسماشون رقیه و سکینست ..
اونایی ک اسماشون مورد نداره و میان عوض میکنن حالا ی حرفی میگن اسم نتیشع:/
اگه هم عوض میکنن ی اسمی بزارن ادم باور کنه:|
(21-08-2015، 19:12)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ..
سلام شادونه ._.
+
کیمیا من ادم گرمیم خوشم نمیاد یکی بینمون حس غریبی کنه:|