(22-08-2015، 18:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 18:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 18:42)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره دیدم .__.
غزل O_O
پست چهارمـ نیگا چه نوشته :>> :4fv:
V: .. استغفرالله
دارن ؟ :|
(22-08-2015، 18:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 18:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی میکنین ؟ :||
O_O
__
آقا این ُ حداقل یه رد تایید میکردین :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=225011&pid=2976763#pid2976763
ارش ميكنه ولي كم من دوست دخترش نيستم ولي دوستشم![]()
![]()
![]()
![]()
قبلا خيلي ميكرد الان كمتر شده خيلي نميدونم برا چي
عاشق شده فك كنم
از وقتي اون ماجرا براش پيش اومد يكم عصبي شده هع دلم براش ميسوزه
خدایا من ُ ببخش ._.
چرا؟؟؟مگه چي شده؟
هیجی :|
حالا این آقا آرش کجاس ؟ :|
(22-08-2015، 18:46)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل تخصص خاصی داره دقیقا وقتی من میرم جواب میده
جواب چیو ؟