22-08-2015، 20:26
(22-08-2015، 20:22)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:18)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همونم نمیزاره ..
سختگیره:|
واااا
طلاقش بده خودم واست يكي ديگه پيدا ميكنم خيلي محدود شدي پسرم
كي هست حالا؟
من عاشقشم .. طلاقش نمیدم ._.
نمیشناسی پی سیش خرابه فعلا نمیتونه بیاد نت
ولی همه میشناسنش :|
(22-08-2015، 20:13)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسان بی ادب با خانوم چیکار کردی؟:V
+
خوبی پاری؟
چ عجب محل دادی :|
خوبم تو خوبی؟((:
میزنمتا -_-
عالییی (=
چ خبر ._.
چیکارا موکینی ._.
به منم بگو حوصلم سر رفته -__-
ــ
اونی که بم میگه احمق .. خوبی ؟ ._.*
چ لوس ح میزنی فاطی:|
من کاری نمیکنم (.. )
برو داستانمو بخون حوصلت بیاد سرجاش
کصافط -__- گر نباشد چیزکی تو باز زر میزنی ؟._.
خو خودت گفتی مهربون باش :||||
مهربونی بم نمیاد |: اینطوری میشه ._.
بعدا میخونم :v
گر هست چیزکی ک تو اینقدر مهربان شدی:|
تازه مهربونی ب لوسی نی ک ب اینه من تا بیام گ.ا زیر پام فرش قرمز پهن کنید :V
تو پروفایلت بنویسی بهترین مدیر انجمن اهورا![]()
اینا مهربونیه حالا مهربون شو عمو ببینه
.__________.
فرش قرمز ؟ -.-
زیادت میشه پررو میشی ._.
بعدش قورتمون میدی :|
نمیخوام !