(23-08-2015، 15:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2015، 15:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2015، 15:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2015، 15:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: من دارم میرم مغازه خرید این غزل دوستمم پیشمه یه چی بهش بگید منو ول کنهکدوم غزل؟ چی؟ کجا؟ رمزتو عوض کن خ
مطمئنم من که برم میاد تو اکم
اصن از اکانت بیاد بیرون :|||
این من ُ نمگه ها .__.
اون غزل که 19 سالشه رو میگه :|
(23-08-2015، 15:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-08-2015، 15:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توش ؟ :||
:297:
اصتلاح-_-
کلتو نخارون ریزش مو میگیری
خوردم به درخت
برا همینه میگم وقتی اعصاب نداری رانندگی نکن-__-
اعصاب نداشتی ؟ :|
ماجرا داره
هعی چقد بد بود
کاش با همون تصادف مرده بودم:ess::ess::ess::ess::rum::rum::rum:
خدا بخواد با یه تصادف دیگه میمیری :V !
انشالا
(23-08-2015، 15:15)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آواتار قبلیه بهتر بود؟
اون خیلی خوب تو امضا منم هست کلمش
سلام^_^