11-09-2012، 17:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-09-2012، 17:55، توسط FARID.SHOMPET.)
(11-09-2012، 16:48)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]به به فرید!به به سحر!
سلام!
سلام و درود
خوبی؟اره سپاس
چند سالته؟متولد 74 هستم یعنی 16
چندمی؟ دوم دبیرستان رشته انسانی
دوس داری چه کاره شی در اینده؟ارزوم همیشه این بود که سیاستمدار بشم. ولی از نوع خوب و پاکش ولی خوب شک دارم بشم و معلوم نیست اگه سیاستمدار نشم چی چی بشم
چه درسی رو دوس داری؟ از درسای سال قبلت!ادبیات و زیست و اجتماعی(تاریخ رو هم که همیشه دوست داشتم)
لقباتو بگو؟:cool:؟؟؟همش رو؟؟؟؟ باشه(هر چه به اولین لقب نزدیک تر باشه یعنی اون لقبم مشهور تره). فرید رومل - روباه صحرا - فرید اشنایدر - فرید هیتلر - فرید سنگ سر - فری هکر - فری مو فر فری - فری استراتژی - استاد - دکی - و...
غذای مورد علاقت؟لازانیا - خورشت اسفناج - قیمه با بادمجان - بیف استراگانوف - کله پاچه
من کیم؟اجی جونم
اها رنگ مورد علاقت؟ توسی - مشکی - ابی تیره - بنفش - قهوه ای تیره - نقره ای (و هر چی رگ تیره هست)
سیاست رو که دوس داری!اره اره
به نظرت کوروش کبیر پادشاه خوبی بوده یا داریوش؟سوال کردی یا راه رفتی؟کورش رو بهتر می دونم ولی داریوش هم خوب بوده
چرا؟اساس رو کورش ریخت ولی داریوش از سقوط جلوگیری کرد
به ریاضی خودت از 20 چند میدی؟ واقعی هااا؟14
الان چه حسی داری؟؟؟ صندلیت زیاد داغ نیست؟؟؟نه خوبه. حال میکنم
اگه زیاد داغ نیست بگو این چند تاس؟چی چند تاست؟
راستی تو چرا این همه مدت خودت ننشسته بودی رو صندلی؟نشسته بودم یک سال پیش ولی از شانسم اون زمان افلاین شدم اصلا دغی رو حس نکردم چون خیلی کم بودم
من یه نام کاربری دیگه داشتم! اسمشو بنویس؟؟به من چه؟ می دونم
چه اهنگایی رو دوس داری؟کرلسویسپر از جورج مایکل و افسانه از بابک جهان بخش و من و بارون بابج جهان بخش و رضا صادقی
چه سبکی؟ پاپ و راک-پاپ و سنتی و بی کلام
به بابک جهانبخش نمره بده؟؟؟ 10 (صداش خوبه و سوز خوبی داره)
نظرت در مورد امضاهات که خودت بعضیاشونو مینویسی چیه؟بعضی هاشون مسخره ولی بعضی هاشون پر طرفدارن چون چند تا از بچه ها خوششون اومده از چند تای این ها هی پیام میدن از جمله اون گفته ی مشهور من که میگم سیاست داشته باش تا خوشبخت باشی و زورمند باش تا پیروز بشی
بسه دیگه
خستم خدافظباشه بدرود
راستی اولین سوالاتو هم خودم پرسیدم[/color]