(28-08-2015، 22:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2015، 22:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2015، 22:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2015، 22:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه عرفان خَر
رفته دعوا مشت زدن تو دماغش
نمياد بريم دكتر
شیر مرد چند سالشه :| ؟
٢٣
شيطونه ميگه منم برم يه مشت بزنم تو دماغش بيهوش شه ببرمش دكتر
ایول ! داداش باحالی داری .__. ..
بهش گفته بودم شب بزا منم بيام باهم بريم
ديوونه با يكي از دوستاي زپرتيمون رفته
اگه من بودم مشت نميخورد

داره زن ميگيره

دوستان بام تهران بودم
(28-08-2015، 22:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2015، 22:19)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا بگو کجا بودی ؟ :|
(28-08-2015، 22:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2015، 22:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
يه ديقه لآل ميشي![]()
![]()
هیسس -_- ..
میرم لو میدما کجا بودی :|
خخخخخ
باشه
هيسسسس
خخخخخخ