29-08-2015، 9:41
(29-08-2015، 9:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:33)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لینک آپاراتشو کپی کن ! ..
(29-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:28)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عی بابا چرا اخه؟
سرما صبح گاهی خوردم:|
منم صبح از خواب پاشدم سردم بود ولی بدو رفتم حموم الان دمای بدنم متعادله(:
من وقتی که باید سرما بخورم نمیخورم ! وقتی نباید بخورم میخورم ! ..
وقتی هم برم بیرون اصن بدنم فراموش میکنه که سرما خورده بود:|
(29-08-2015، 9:31)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس ! ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242626&pid=3047445#pid3047445
غزل چه جوری فیلم میزاری؟
نمیخواستم بزارم:|
هااا؟
میگم چه جوری فیلم ارسال می کنی؟
(29-08-2015، 9:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامانم سالمه(:
(29-08-2015، 9:32)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من وقتی که باید سرما بخورم نمیخورم ! وقتی نباید بخورم میخورم ! ..
وقتی هم برم بیرون اصن بدنم فراموش میکنه که سرما خورده بود:|
غزل نمیدونم چرا؟
ولی احساس میکنم رفتارات جنی شده!!!
مامانت جن شده !:|
.__.
ولش کن بی خی|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/hp6lse8bxvppo3aoxcan.png
به نتمم نگاه نکن گندیده=|
اها مرسی غزلی
خر پر نمیزنه چرا؟