امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ]

(02-09-2015، 23:57)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:48)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2015، 23:41)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورتون نمیشه ولی از اول که تو گفتگو ازاد بودم تا الان تنها هعی قبول دارم همین هعی بود که الی گف... واقعا سوزشو حس کردم... دمت گرم
من نظري ندارم چون شناخت ندارم
اميد مرسي خوشگل تقلب رسوندي
حتما با مروا حرف ميزنم

(02-09-2015، 23:41)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم دیگه

شب بخیر

شب بخير Sad
هوففففففف :ngh: p336

(02-09-2015، 23:42)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث غزل عالیه
تف تو اين شانس

چرا تف تو شانست؟؟؟(ولی خدایی مروا خیلی خوبه دوسش دارم خودشواخلاقش)
يه ذره فك كن
من ٢ماهه سينگلم crying
بقيشو اينجا نميشه گف
كوفتت بشه مروا ميخواستم ازش خاستگاري كنم حيف خيلي كوچيك بود
اول بیجا میکردی از مروا خواستگاری کنی 
دوما اهورا خودش 19 سالشه دوس دخترش 15 سالشه تازه باهم میرن بیرون
سوما ممنون برام از مروا خواستگاری کردی یه ماهه میخوام بهش بگم میترسیدم قبول نکنه

(02-09-2015، 23:53)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18سالمه Undecided

ارش برای تو خوبه

اهم اميد با پدر زن درست بحرف من الان ميتونم مروا رو برات به يك رويا تبديل كنم 4fvf
خوش به حال اهورا من زن مجازي ميخوام اميد
اميد يني الان اين الي خانوم قبول نكرد ديگه
مگه چمه منه بد بخت

(02-09-2015، 23:59)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جااااااااااااااااااااان شوعـــــر  :498: 
آرش کیه؟!

منم آخر هفته ها با سوگند میرم بیرون 25r30

منم باور كردم تو نميدوني ارش كيه
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، omidkaqaz
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] - ÆҐÆŠĦ - 03-09-2015، 0:02

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان