04-09-2015، 15:13
(04-09-2015، 15:10)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه برام بازش کنه میام ._.
اون آیس مانکیـه! ||:
(04-09-2015، 15:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوممـ ._.
هیمم ._.
شِل؟
(04-09-2015، 15:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هِی >_< !
(04-09-2015، 15:09)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2015، 15:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخرسَر چیکارش کَردی فرار کرد یا شهیـدِش کردی؟ ._.
(04-09-2015، 15:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2015، 15:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بُزرگـ بود؟
>__<
من مغرورم ؟ -_-
مغروری منو ندیدی هنوز -.-
این ک خوبه :|
پارسال سوسک رفت تو شلوارم >__<
![]()
بعد یه جاهایی رفت ک نمیشه گفت
با یه سرعت وصف ناپذیر شلوار و زیریشو کندم :|
شانس آوردم تو خونه تنها بودم اون موقع -_-
:|
خیلییییییییییییییی >__<
کصافط از این همه جا زده بود اومده بود تو شلوار من >____<
:230:
لخت مادرزاد وایسم ب سوسک کشتن آیا ؟ :|
شلوارو شوت کردم تو حیاط -_-
دیگه اون شلوارو نپوشیدم
ولی مشکلی ک داشت این بود ک وقتی اومدم دم در تا شلوارو بندازم دختر همسایمون منو دید :4fv: